Bruidegom in stijl

Ontdek dé perfecte accessoires bij We Love Ties

Ben je een aanstaande bruidegom en leg je graag persoonlijkheid in dé grote dag? Is je trouwpak al in de maak en ben je nog op zoek naar de juiste accessoires? Of twijfel je nog over de juiste kleur van je stropdas of bretels? Wij van We Love Ties geven je graag een paar stylingtips om er stralend en fantastisch uit te zien aan de zijde van je partner op jullie aanstaande grote dag!

Strik of das

Bij je trouwkostuum mag een stropdas of strikje natuurlijk niet ontbreken. Deze accessoires geven je outfit in een handomdraai een feestelijk en persoonlijk tintje. Maar waar kies je voor? Een stropdas of een strik? De keuze is eenvoudig: laat je leiden door je persoonlijke smaak.

Ga je voor een stropdas? Kies een exemplaar dat jouw outfit aanvult. Uiteraard kies je een sprekende das want het moet natuurlijk wel duidelijk zijn dat jij de bruidegom bent. Opvallen kan door middel van kleur maar ook door middel van materiaal of een patroon. In onze nieuwe collectie trouwdassen is de keuze groot. Van een goudgele zijden stropdas tot een zachtroze stropdas met een romantisch all-over patroon.

Kies je liever voor een vlinderstrik? Ook mooi! De tijd dat je kon kiezen tussen een zwart en een wit model ligt ver achter ons; in onze collectie heb je strikken in veel kleuren, materialen en dessins. Laat het basic zwarte of witte strikje voor je bruiloft achterwege en kies voor een exemplaar dat jouw trouwkostuum aanvult. Stem de kleur af op het thema van je bruiloft of op een kleur uit het trouwboeket. Kleuren die anno 2024 helemaal in zijn, zie je terug in de collectie: pasteloranje, saliegroen, grijsblauw en goudgeel.

Bretels

Bretels zijn tegenwoordig helemaal hip en worden steeds meer gedragen door de bruidegom. Niet zo vreemd want deze stijlvolle accessoire laat je stralen zodra jij je jasje uit trekt. De modellen uit de nieuwe trouwcollectie zijn stuk voor stuk voorzien van chroomvrij gelooid nerfleer, van een zeer hoge kwaliteit. De lussen bevestig je eenvoudig aan de knopen aan de binnenkant van je pantalon. Geen knopen? Geen probleem: bij elke bretel ontvang je een mooie blikje met daarin 6 knopen, naald & draad én een kaartje om de juiste positie van de knopen te bepalen.

Bretels combineren heel goed met een strikje. Laat de kleur van je bretels terugkomen in je look en maak het helemaal af door de vlinderstrik in dezelfde stof als de bretels te dragen. Wij hebben het je al makkelijk gemaakt en een aantal combi packs voor je samengesteld. Neem bijvoorbeeld de set Sposo Elegante in zeegroen… zeg nou zelf: stijlvoller kan niet, toch?

Pochet

Een pochet geeft een instant feestelijk accent aan je jasje. Ga voor een zijden exemplaar in bijvoorbeeld gebroken wit om de klassieke look te onderstrepen of kies voor een saliegroen model, gecombineerd met goudgeel als je een meer uitgesproken look wilt bereiken. Ga voor de casual fold: leg het pochet plat op tafel, til hem in het midden op met twee vingers en plaats hem in je borstzak of kies voor een strakke en moderne vouwwijze: vouw het pochet dubbel en vouw vervolgens één kant naar binnen, precies zo zodat er ongeveer een vijfde deel boven je borstzak uitsteekt.

Tenslotte onze laatste tip: Kies accessoires die dicht bij je staan en waar jij je lekker bij voelt. Mix en match naar eigen inzicht en creëer zo de mooiste combinaties. Jij hebt het voor het zeggen, het is jouw grote dag. Geniet ervan in stijl!

Titel

Tekst