We Love Ties brand stamp

We love
Clipstropdassen

Bij We Love Ties vind je clipstropdassen in allerlei verschillende stijlen, dus altijd wel eentje die bij jou past. Van een frisse clipstropdas in het appelgroen tot een veiligheidsdas in klassiek bordeauxrood. Onze voorgeknoopte stropdassen zorgen voor een stijlvolle en verzorgde look waarmee je altijd goed voor de dag komt. Onze veiligheidsdassen zijn ontwikkeld voor branches waarbij veiligheid belangrijk is. Met onze ruime keuze aan clipstropdassen loop je er dus altijd veilig en verzorgd bij.

Bekijk hieronder onze ruime collectie voorgeknoopte stropdassen met clip en kies het exemplaar dat bij jou past. Bestel je favoriete clipstropdas direct online.

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Breedte

Veilig, makkelijk en stijlvol

Clipstropdassen zijn het ideale accessoire voor mannen die werken in een branche waar veiligheid voorop staat. Onze veiligheidsdassen zijn zo ontwikkeld dat ze makkelijk loslaten als er aan getrokken wordt. Belangrijk voor beroepsgroepen die te maken kunnen krijgen met agressie, zoals beveiligingsbeambten, agenten of taxichauffeurs. Daarnaast zijn onze voorgeknoopte stropdassen ook ideaal voor personen die niet in staat zijn een stropdas om te doen, bijvoorbeeld door een handicap of simpelweg omdat het niet lukt een stropdas te strikken.

In een handomdraai stijlvol voor de dag komen

Onze clipstropdassen zijn zo veilig en makkelijk omdat je ze niet zelf hoeft om te knopen. Je bevestigt de stropdas makkelijk met een clip aan je blouse. Goed voor de dag komen met weinig moeite dus. In onze collectie vind je veiligheidsdassen in allerlei kleuren, er is voor ieder wat wils dus. Ga je graag voor opvallende stropdassen? Kies dan voor een clipstropdas in het appelgroen, fuchsia of geel. Liever een voorgeknoopte stropdas die makkelijk te combineren is? Ga dan voor een clipstropdas in het grijs, zwart of marineblauw. Bij We Love Ties vind je altijd de clipstropdas die bij jou past!

Een veiligheidsdas bestellen bij We Love Ties

Heb je de perfecte clipstropdas gevonden? Dan kan je die makkelijk bestellen bij We Love Ties. Bestel je favoriet direct online en hij wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Vind je het moeilijk om te kiezen of wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Onze medewerkers helpen je dan graag verder! Bel ons gerust op of kom langs in onze showroom in Budel.

Titel

Tekst