Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?

Vanuit Nederland kun je betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, VISA, Paypal, Billink (Achteraf betalen) of via een bankoverschrijving.

Vanuit België kun je betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, VISA, Paypal of via een bankoverschrijving.

Vanuit Duitsland kun je betalen met Sofort Banking, Mastercard, VISA, Paypal of via een bankoverschrijving.

Veilig betalen

Alle betalingen lopen via het beveiligde online betaalplatform Pay.nl. De daadwerkelijke betaling gebeurt in de beveiligde omgeving van Pay. Dit betekent dat je betalingsgegevens niet aan WE LOVE TIES of anderen doorgeeft, maar enkel aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Pay. Je gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ons worden gelezen of worden achterhaald.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABNAMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je via iDeal bij WE LOVE TIES betalen. 

Credit card

Wij accepteren credit cards van Maestro, Mastercard en VISA. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een populaire betaalmethode in België. Het stelt Belgische klanten in staat om veilig online aankopen te doen met hun bankkaart. Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door de meeste grote Belgische banken en wordt breed gebruikt voor online transacties in België. Het biedt klanten een vertrouwde en betrouwbare manier om hun aankopen te doen, wat het een populaire keuze maakt voor e-commerce betalingen in België.

Sofort Banking 

Sofort Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. Je betaalt direct en veilig door middel van online bankieren via je eigen bank. Sofort Banking is gecertificeerd door TÜV. Sofort Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen.

Overboeking

Wanneer je kiest voor een betaling via een SEPA overboeking word je doorverwezen naar ons betaalplatform PAY.nl. Je vindt daar alle benodigde informatie om de bankoverschrijving te voldoen. Ook ontvang je een e-mail met betalingsinstructies. Houdt er wel rekening mee dat het enige dagen (1-2 dagen) kan duren alvorens we de betaling ontvangen. Houdt rekening met een langere levertijd: we verzenden je pakket pas als we de betaling daadwerkelijk ontvangen hebben. De bestelde artikelen worden niet voor je gereserveerd.

Cadeaubon 

Een cadeaubon, uitgegeven door We Love Ties, is één jaar geldig en op elk moment inwisselbaar tegen artikelen in de online webshop. Het invoeren van de unieke code, die vermeld staat op de bon, geeft je recht op het tegoed. Je hoeft het gekregen bedrag niet in één bestelling te besteden. Het restantbedrag blijft geldig. Ook als je méér besteld dan het bedrag op de cadeaubon, kan je altijd bijbetalen met een door jou geselecteerde betaalwijze. De We Love Ties cadeaubon kan niet worden geretourneerd en kan niet worden ingewisseld voor geld.

Titel

Tekst