We Love Ties brand stamp

We love
Pochets

Een passend pochet. Of je nu een saliegroene stropdas of een cognacekleurige stropdas met bloemen hebt. Hij is altijd wel te combineren met een van de pochettes uit de We Love Ties collectie. Een pochet leukt je colbert direct op. Wist je dat je pochet niet altijd moet passen bij je stropdas? Ook een mismatch is tegenwoordig toegestaan. Dat maakt het kopen van een pochette een stuk makkelijker!

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Breedte

Voor ieder wat wils

Neem nu Sir Redman gebreid pochet mauve. Dit pochet, geeft net dat extraatje aan je blauwe pak. Neem je ook de stropdas erbij, met natuurlijk dezelfde naam, maak je het hele plaatje compleet. Houd je niet zo van combinaties? Dan is pochette Gracefull Groom meer iets voor jou. Deze serie pochetjes is er in verschillende kleurcombinaties, er zit vast wel iets voor je bij.

Het pochet: Een aanvulling voor je outfit

Ben je niet zo voor de stropdas, maar houd je toch van accessoires? Dan is het pochet echt iets voor jou. Deze subtiele touch verandert je voorkomen volkomen. Wil je het simpel houden? Neem een van onze witte pochettes. Ga je voor een klein kleuraccent? Kies voor een van onze pochetjes in uni-kleuren. Wil je een statement maken? We Love Ties heeft vele pochets met diverse dessins. Kortom: Wanneer je een pochette gaat kopen bij We Love Ties zit je altijd goed!

Uitstekende service bij het kopen van een pochettes

Ben je van plan om een pochet te kopen bij weloveties.nl, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie. Ook kunnen we je tips geven hoe je een pochette moet vouwen, er zijn tal van mogelijkheden. We zijn je graag van dienst.

Titel

Tekst