Sir Redman WORK collectie

Stijl jouw succes!

Op zoek naar professionele stijl met een duurzaam tintje? Benieuwd hoe onze stropdassen, strikken en bretels jouw look op de werkvloer compleet maken?

Upgrade je service met Sir Redman WORK

Ontdek de nieuwe Sir Redman WORK collectie, speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne professionals te voldoen. Onze stropdassen, strikken en bretels zijn vervaardigd uit kleurvast denim, samengesteld uit een perfecte mix van 55% katoen en 45% polyester. Deze unieke stof staat bekend om zijn duurzaamheid en is met trots geproduceerd in België volgens de hoogste normen.

Ontdek onze professionele accessoires

De Sir Redman WORK collectie is Oeko-tex gecertificeerd. Dit betekent dat de denim stoffen van de bretels, strikken en stropdassen vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor zowel jou als het milieu. Kies met vertrouwen voor de Sir Redman WORK collectie, wetende dat je stijl kunt combineren met verantwoordelijkheid.

Stijlvolle statements voor het hele team met de Sir Redman WORK collectie

Onze collectie is ideaal voor bedrijven die een professionele uitstraling willen creëren. Met een uitgebreid assortiment aan kleuren, waaronder tijdloos zwart, klassiek navy, stijlvol groen, levendig oker, elegant taupe en trendy roest, heb je de mogelijkheid om het perfecte accessoire te kiezen dat aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. Ontdek onze strikken, stropdassen en bretels, die niet alleen je look compleet maken, maar ook functioneel zijn én tegen een stootje kunnen. Maak indruk met de Sir Redman WORK collectie!

Titel

Tekst