We Love Ties brand stamp

We love
Vlinderdassen

Een vlinderdas, ook wel bekend als een butterfly of vlinderstrik, is een niet voorgestrikte accessoire die je zelf moet strikken. Bekend van films en feestjes, zie je mannen vaak met loshangende flapjes op hun overhemd aan het einde van de avond - een ongestrikte vlinderdas. Bij het kopen van een vlinderdas op weloveties.nl ontvang je deze ongestrikt, met handige knoopinstructies op onze website. Oefening baart kunst, en onthoud: echte mannen strikken hun eigen vlinderdas! Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie en bestel je vlinderdas vandaag nog online!

Filters

Merken

Kleur

Design

Stijl

Materiaal

Vlinderdassen voor elke gelegenheid

In onze collectie vind je vlinderdassen voor elke gelegenheid, van casual tot formeel. Een vlinderdas is niet alleen voor feestelijke momenten; het kan ook casual gedragen worden. Voor een feestelijke gelegenheid kun je kiezen voor een opvallende vlinderdas met een druk patroon, terwijl een effen vlinderdas perfect is voor een meer ingetogen look.

Een vlinderdas: Zelf strikken is beter!

Een echte liefhebber van vlinderdassen geeft de voorkeur aan een zelfgestrikte das, zowel vanuit traditie als esthetiek. Een zelfgestrikte vlinderdas heeft een unieke charme en organische vorm die niet te evenaren is door een voorgestrikte variant.

Prima service bij het kopen van een vlinderdas

Als je een vlinderdas wilt kopen bij weloveties.nl en nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op voor extra informatie. We geven je graag tips over hoe je je vlinderdas het best kunt dragen en knopen. Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt ons bereiken via info@weloveties.nl.

Titel

Tekst