Wedding Wishes


Iedereen kent het spreekwoord: Kleren maken de man. Dat wil natuurlijk zeggen dat iemands kleding het aanzien van die persoon bepaalt. Bij de bruidegom geldt dat natuurlijk ook. Sterker nog, het voorkomen van de bruidegom op zijn eigen bruiloft kan het aanzien van de hele dag maken. Helemaal wanneer je een thema aan de bruiloft geeft.

De juiste accessoires zijn daarom niet te onderschatten. We Love Ties helpt je daarbij. In onze uitgebreide en overzichtelijke webshop vind je een zeer uiteenlopend assortiment van stropdassen, strikken, manchetknopen, bretels en ook plastrons. Om je wegwijs te maken geven we je een aantal stylingtips in de vorm van 4 thema’s van dit moment:

Pastel Romantic


Ga voor een romantische stijl en kies voor prachtige zachte kleuren zoals oudroze, lichtgeel, en beige. Een stropdas, plastron of strik zal je outfit doen stralen van geluk. Passende items zouden kunnen zijn:

Vintage 50ies


Rock-a-Billy, rood, stoer, mannelijk zijn de eerste termen die bij je opkomen als je denkt aan een Vintage 50-ies stijl. Geef je trouwpak een stoere “touch” met bijvoorbeeld een bretel, rode strik of smalle stropdas. We Love Ties stelt voor:

Klassiek Chique


Zeg het JA-woord in stijl met niet te veel poespas, maar met klassieke accessoires zoals een prachtige zijden stropdas met een subtiel pochet.  Wanneer je voor klassiek gaat, kies dan een bredere stropdas, een dekkende kleur en niet te opvallend. Een paar ideetjes zijn:

Happy Hipster


Je bent jong en je wilt wat! Durf een statement te maken met je trouw outfit en kies een opvallende smalle stropdas, een gebreide strik gecombineerd met pochet of bretels. Frisse en felle kleuren vallen op en laten je stralen! Laat je inspireren door de volgende ‘catchy’ items:stropdas love actually
pochet perfect day
stropdas mister right
stropdas best man
plastron paisley love
strik le petite point
stropdas tony twofinger
manchetknopen snooker
bretels rood
strikken holiday rock
stropdas cafe paris
strik rood fluweel
stropdas perry polka
manchetknopen ringen
stropdas la rochelle
pochet paisley dot
stropdas carved connection
vlinderdas paisley love
stropdas river romance
strik gebreid
stropdas liberty lush
pochet fuchsia

bretels korenblauw
plastrons paisley love
© 2018 WeLoveTies. All rights reserved.