Over ons


We love
stropdassen traditie. We love alles wat niet standaard is. We love klassieke stijl. We love eigenzinnige ontwerpen. We love to party. We Love Ties.
We Love Ties is een concept van Rooymans Neckwear; de stropdassenspecialist met meer dan 50 jaar ervaring.


Voor ieder wat wils: heren, dames en kinderen

Al sinds 2011 biedt de webshop van We Love Ties een zeer uitgebreid aanbod van heren accessoires: stropdassen, herensjaals, manchetknopen, bretels, strikken, butterflies, dasspelden, revers pins, pochets, armbanden en chokers.
Ook voor dames is er een ruime keuze aan damesstrikken, damesstropdassen, pashmina’s en damessjaals.
Natuurlijk zijn er ook voor de kleinsten onder ons een ruim aanbod aan kinderstropdassen en kinderstrikken te verkrijgen.


Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Mede dankzij het feit dat we onze artikelen zelf ontwikkelen is het mogelijk om een hoogstaande kwaliteit te leveren tegen een juiste en marktconforme prijs.
Wanneer je voor We Love Ties kiest, kies je voor kwalitatief hoogstaande accessoires en frisse en moderne ontwerpen, op basis van jarenlange ervaring van mensen met liefde voor het vak.


Uniek en servicegericht


We Love Ties staat voor een aanbod van unieke accessoires met creatieve en ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Voor elke gelegenheid en voor iedere doelgroep.
Dankzij een geweldig en professioneel team van ontwerpers, inkopers, salesmedewerkers, stylistes, webdesigners en expeditie medewerkers dragen wij zorg voor een unieke webshop met uitstekende service en een mooi assortiment aan artikelen, waar we trots op zijn.


Factory Store

De We Love Ties Factory Store vind je aan ’t Inne 5 in Budel. In onze stenen winkel vind je een nog groter assortiment dan in onze webshop. Loop dus gerust binnen en één van onze medewerkers helpt je graag verder met de zoektocht naar de perfecte accessoires voor jouw perfecte outfit.  

Tip! Klik op de foto om een kijkje te nemen in de factory store 


Openingstijden Factory store: 

Maandag t/m vrijdag 10-17 uur
Zaterdag gesloten

© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.