Sjaal of stropdas bedrukken?

Een sjaal of stropdas bedrukken bij We Love Ties

Hippe stijlaccessoires zoals een stropdas, strik of pochet maken je outfit helemaal compleet. Ben je op zoek naar iets origineels voor jouw outfit? Laat dan een sjaal of stropdas bedrukken door We Love Ties. Bedruk bijvoorbeeld een stropdas met logo of opdruk naar keuze en geef zo een persoonlijk tintje aan je outfit. Maar ook andere stijlaccessoires zoals bretels, strikken, pashmina’s en pochets voorzien wij graag van een opdruk van jouw keuze.

Stropdas of sjaal met logo

Een sjaal of stropdas bedrukken met een persoonlijk ontwerp is ideaal als je graag uniek bent of juist een uniforme uitstraling wilt creëren voor jouw (personeels)leden. Denk bijvoorbeeld eens aan sjaaltjes in de kleuren van jouw huisstijl of een stropdas met logo. Of ga je toch voor een strikje met eigen ontwerp? Je kunt alle kanten op!

Stropdassen en sjaals met logo of andere opdruk zijn al vanaf 10 stuks te bestellen. Zowel de zijden als de polyester artikelen zijn geschikt voor een bedrukking waardoor je volop keuze hebt. Nadat we je wensen hebben vertaald naar een ontwerp bedrukken we de accessoire volgens een uniek drukproces. Zo zorgen we dat het resultaat garant staat voor een mooie en duurzame stijlaccessoire.

Alle voordelen op een rij:

  • Bedrukte items al mogelijk vanaf 10 stuks;
  • Leverbaar binnen 2 weken;
  • Het ontwerp is al binnen 1 dag klaar; (indien logo aangeleverd als .eps /.ai vector bestand)
  • Gegarandeerd een mooi en duurzaam resultaat.

Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Stropdas met logo

Vanaf 10 stuks kunnen we jouw bedrijfslogo op onze stropdassen bedrukken. Van groot tot heel subtiel. Maak gebruik van 3 kleuren of kies voor simpel wit. De keuze is aan jou! Wij maken graag een vrijblijvend ontwerp naar wens.

Vlinderstrikken met een zeefdruk

Geef jouw strikje net dat persoonlijk tintje door er een kleine opdruk op te plaatsen. Naar eigen wens plaatsen wij het logo in 1, 2 of 3 kleuren op de hoek van de strik. En klaar is jouw gepersonaliseerde strik!

Bretels voorzien van een logo opdruk

Ook onze elastieken bretels zijn uitermate geschikt om te bedrukken. Je kunt kiezen voor een opdruk in één bepaalde kleur of voor een bedrukking in ton-sûr-ton, zodat je een subtiel resultaat verkrijgt.Projecten voor bedrijvenProjecten voor bedrijven

We Love Ties heeft ook ruime ervaring met het bedrukken van stropdassen, sjaals en strikken voor bedrijven. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan onderstaand enkele mooie projecten die we voor uiteenlopende klanten hebben gerealiseerd.

Stropdas en strik met 2-kleuren zeefdruk voor een makelaar

Voor deze makelaar hebben we zijn logo in 2 kleuren op een de stropdas JB611 en op de strik JBS44 geplaatst. Het resultaat is een subtiele personalisatie in een mooi strak design. Uitermate geschikt voor zijn 10-jarig jubileum.

Stropdas en sjaal met een 2-kleuren zeefdruk voor Wowdeals

Om de medewerkers van Wowdeals herkenbaar te maken tijdens een beurs deelname, hebben we grijze stropdassen en sjaals voorzien van en logo opdruk in 2 kleuren. Bij de stropdas is het logo onder de knoop geplaatst en bij de sjaal is gekozen voor een positie in één van de hoeken.

Sjaal en strikje met een 2-kleuren zeefdruk voor Innovatiecentrum Limburg

Hoe leuk is het om het voltallig eventpersoneel te kleden met een strikje of sjaal bedrukt met een anker motief? Helemaal passend omdat het thema van de beurs geheel in het teken van een cruise stond. Innovatiecentrum Limburg was erg blij met het resultaat!

Stropdas en sjaal met grote 1-kleurige opdruk

Olympia uitzendbureau vroeg ons om hun medewerkers uit te dossen met een herkenbare accessoire. Er is gekozen voor een donkerblauw zijden sjaal JB78 en de stropdas JB600. Deze stropdas en sjaal hebben we voorzien van een grote opdruk in oranje voor een goede herkenbaarheid.
De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop!
© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.