Opdruk logo


Heb je snel een stropdas of sjaal nodig voorzien van een logo?
Geef je graag een persoonlijk tintje aan een stropdas of een sjaal?

Wij voorzien er graag een logo of tekst voor je op. Binnen 2 weken is het klaar! Stropdassen en sjaals met een opdruk zijn vanaf 10 stuks te bestellen.

Wist je dat we zelfs bretels, strikken, pashminas en pochets kunnen voorzien van een opdruk?

Zowel de zijden als de polyester artikelen zijn geschikt voor een bedrukking. De bedrukking gaat volgens een uniek drukproces dat garant staat voor een mooi en duurzaam resultaat.

Alle voordelen op een rijtje:

  • al mogelijk vanaf 10 stuks
  • binnen 2 weken leverbaar
  • ontwerp binnen 1 dag klaar (indien logo aangeleverd als .eps /.ai vector bestand)
  • mooi en duurzaam resultaat

Enkele voorbeelden uitgelicht:

Bretels voorzien van een logo opdruk

Ook onze elastieken bretels zijn uitermate geschikt om te bedrukken. Je kan kiezen voor een opdruk in een bepaalde kleur of voor een bedrukking in ton-sr-ton, zodat je een subtiel resultaat verkrijgt.

Vlinderstrikken met een zeefdruk

Geef je strikje net dat persoonlijk tintje door er een kleine opdruk op te plaatsen. We plaatsen je logo er in 1, 2, of 3 kleuren op in een hoek van de strik en klaar is je gepersonaliseerde strik!

Stropdassen met je eigen logo

Vanaf 10 stuks kunnen we je logo op onze stropdassen bedrukken. Van groot tot heel subtiel. Van 3 kleuren tot simpel in wit. De keuze is aan jou! Wij maken graag een vrijblijvend ontwerp naar wens.

Enkele projecten uitgelicht:

Stropdas en strik met 2-kleuren zeefdruk

Voor deze makelaar hebben we zijn logo in 2 kleuren op een de stropdas JB611 en op de strik JBS44 geplaatst. Het resultaat is een subtiele personalisatie in een mooi strak design. Uitermate geschikt voor zijn 10-jarig jubileum.

Stropdas en sjaal met een 2-kleuren zeefdruk

Om de medewerkers van Wowdeals herkenbaar te maken tijdens een beurs deelname, hebben we grijze stropdassen en sjaals voorzien van en logo opdruk in 2 kleuren. Bij de stropdas is het logo onder de knoop geplaatst en bij de sjaal is gekozen voor een positie in n van de hoeken.

Sjaal en strikje met een 2-kleuren zeefdruk

Hoe leuk is het om het voltallig eventpersoneel te kleden met een strikje of sjaal bedrukt met een anker motief? Helemaal passend als het thema van de beurs geheel in het teken van een cruise staat. Innovatiecentrum Limburg was erg blij met het resultaat!

Stropdas en sjaal met grote 1-kleurige opdruk

Olympia uitzendbureau vroeg ons om hun medewerkers uit te dossen met een herkenbare accessoire. Er is gekozen voor een donkerblauw
zijden sjaal JB78 en de stropdas JB600. Deze stropdas en sjaal hebben we voorzien van een grote opdruk in oranje voor een goede herkenbaarheid.

 


Enthousiast geraakt? 

2017 WeLoveTies. All rights reserved.