Custom made stropdassen en sjaals


Op zoek naar een uniek ontworpen stropdas of sjaal?
Zoek je een origineel en stijlvol relatiegeschenk?
Wil je een eigen bedrijfsstropdas met ingeweven logo?

Naast de uitgebreide We Love Ties collectie beschikken we over een eigen ontwerpstudio met ervaren vormgevers. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stropdassen en damessjaals. Op basis van je logo of complete huisstijl ontwerpen zij samen met jou een uniek en verrassend dessin.

We Love Ties is onderdeel van Rooymans Neckwear BV. Met 40 jaar ervaring en een keur aan aansprekende dragers, heeft Rooymans Neckwear zich ontwikkeld tot een gevestigde naam. Rooymans Neckwear is méér dan een tussenpersoon. In de basis is Rooymans Neckwear een maker van huis uit.

Op basis van een bedrijfsvisie maken de eigen ontwerpers een grafische vertaling naar een fris, eigentijds ontwerp. De vaste weverijen & drukkerijen maken van deze dessins prachtige stropdassen en sjaals.

Een custom made bedrijfsstropdas is al mogelijk vanaf 30 stuks.
Een sjaal in een eigen design is mogelijk vanaf 50 stuks

Kernfeiten op een rij:

  • Ook voor kleinere aantallen: eigen stropdas mogelijk vanaf 30 stuks 
  • Levertijd ca. 8-9 weken incl. een proefdas of -sjaal (spoedaanvragen in overleg)
  • Gratis en geheel vrijblijvend ontwerpvoorstel binnen 1 week (indien logo aangeleverd als .eps bestand)
  • Kennis & ervaring: 40 jaar expertise in stropdassen en sjaals
  • Aansprekend portfolio

Enkele projecten uitgelicht:

Provinciehuis Noord-Brabant

Het unieke design van deze 3 stropdasen, gemaakt voor het Provinciehuis in Noord-Brabant is geinspireerd op het werk van architect Hugh Maaskant. De wanden van de statenzaal bestaan uit diverse soorten beton. Geheel in stijl van Maaskant hebben de sierstenen een functie. De stenen waarop het motief van deze stropdassen is gebaseerd dienen voor de akoestiek en kunnen worden gezien als een kunstwerk.

Atradius

Kredietverzekeraar Atradius geeft haar relaties een unieke Atradius stropdas en sjaal cadeau. Doordat het logo op een subtiele ton-sûr-ton weving in de das is geweven, maakt het de stropdas tot een draagbaar en een echt stropdassen dessin. Bij de sjaal is gekozen voor een vergroting van het logo, zodat er grote kleurvakken ontstaan en het een perfect te combineren damessjaal is geworden.

International Court of Justice

Voor het 70-jarig bestaan van het internationale gerechtshof in het Vredespaleis zijn er 2 unieke stropdassen geweven. Beide stropdassen hebben een all-over design met ingeweven duifjes. Op een hele subtiele manier is het symbool van vrede, de vredesduif, in de stropdassen verwerkt.
Op deze manier heeft de stropdas van het International Court of Justice een extra boodschap als relatiegeschenk.

DelfSail 2016

Tijdens de openingsceremonie van het zeil evenement in Delfzijl hebben we een prachtige set van een custom made stropdas, vlinderstrik, manchetknopen en een pashminasjaal gemaakt. De unieke accessoires zijn als geschenk uitgegeven aan vooraanstaande bezoekers zoals de burgemeester van Gemeente Eemsmond.

Het speciaal ontworpen logo is in een patroon op de stropdas en vlinderstrik ingeweven, zodat er een mooie draagbare das en strik ontstaat. Bij de pashmina is het logo er door middel van zeefdruk op voorzien. De manchetknopen zijn in reliëf gestanst.


Ook een eigen custom made stropdas?

© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.