Zoek je met spoed 100 oranje stropdassen?
Wil je je eigen zangkoor aankleden met 15 dezelfde damessjaals of pashmina’s?
Heb je 10 of zelfs 50 dezelfde bretels nodig voor je horecapersoneel?

We Love Ties heeft een speciale collectie, die ook in grote aantallen verkrijgbaar is. Bovendien is deze collectie ‘never-out-of-stock’ en dus altijd na te bestellen. Dit zijn vooral uni-kleurige artikelen, bestaande uit: stropdassen, sjaals, pashmina’s, bretels, strikken, manchetknopen, chokers en pochets.

Grote aantallen



Helaas hebben je zoekcriteria geen resultaten opgeleverd
Voor deze artikelen gelden ook speciale staffelkortingen vanaf 10 stuks. Bij het invullen van het gewenste aantal tijdens het bestellen, krijg je de juiste prijs te zien.

Ook bestaat de mogelijkheid om eerst een sample (monster) op te vragen. Dan weet je zeker dat je de juiste kleur hebt. Vraag een sample aan, door een mail te sturen naar: info@weloveties.nl

Omdat we leveren vanuit ons eigen magazijn, kunnen we vaak binnen 1 dag leveren. Ook zijn de artikelen altijd ruim in voorraad en altijd nog na te bestellen.

Bestel je als bedrijf? Vul dan je bedrijfsnaam en BTW nummer in bij het inloggen . Je kan dan tijdens het bestelproces ook voor de mogelijkheid kiezen om op factuur te kopen en achteraf te betalen.

Alle voordelen op een rijtje:
- Op voorraad
- Vóór 15.30 uur besteld: volgende werkdag in huis!
- Gratis verzending vanaf € 35,- daaronder slechts € 2,90
- 100% tevredenheidsgarantie (binnen 14 dagen retourneren)
- Eerst een sample opvragen? Dit kan via: info@weloveties.nl


© 2024 WeLoveTies. All rights reserved.